Страви з дичини

Дика качка смажена
Спосіб приготування: Дика качка часто має присмак риби. Щоб позбутися …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Оленина тушкована з картоплею
Інгредієнти: 150 г оленини, 150 г картоплі, 50 г ріпчастої …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

М’ясо козулі в червоному вині
Інгредієнти: 300 г м’яса козулі, 5 г соняшникової олії, 20 …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

М’ясо дикого кабана по-мисливськи
Інгредієнти: 800 г м’яса без кісток із лопатки або окосту, …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Куріпка з рисом по-селянськи
Інгредієнти: 3 куріпки, 30 г цибулі, 30 г моркви, 30 г …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Фаршировані куріпки
Інгредієнти: 5 куріпок, 250 г черствого хліба, 50 г телячої …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Заєць по-мисливськи
Інгредієнти: Заєць (близько 1,5 кг), 150 г моркви, 150 г …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Фазан смажений
Інгредієнти: 1-2 фазани, 175 г нарізаного скибочками бекону, 175 г …РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Голуби на решітці
Джерело: https://bestrecept.com.ua