Наші в Європі

Під егідою Міжнародної організації CIC (англ. International Council for Game and Wildlife Conservation; укр. Міжнародна Рада з полювання та охорони тваринного світу) вийшла унікальна кулінарна книга, яка включає рецепти приготування страв з дичини з 66 країн світу. Автор книги – Soňa Chovanová Supeková, президент мисливського жіночого клубу Artemis. Мета видання – популяризація полювання та раціонального природокористування.
🇺🇦 Від України в книзі представлені три рецепта, автор одного з яких, а саме – українського борщу з олениною, – Євгенія Яніш, кандидат біологічних наук, зоолог, директор жіночого підрозділу Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь – «Діана-Магнум» та членкиня науково-технічної ради Асоціації. Пишаємося!