Свято мисливського фестивалю у Сколе вдалося!

Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь брала активну участь в організації та проведенні  Міжнародного фестивалю «Мисливська ватра» у м. Сколе 31–серпня.

Участь у фесталі взяли більше 40 мисливських господарств Львівської області а також по одному господарству Закарпатської та Рівненської областей. Були тут і гості з сусідніх країн:  представники мисливських товариств Польщі та Угорщини. Польська делегація була представлена також музикантами автентичної мисливської музики, які виступили на фестивалі разом з аналогічними колективами Львівської та Івано-Франківської, Чернівецької областей. Відвідали цей мисливський захід і гості з багатьох областей України.

Для учасників та гостей фестивалю було організовано багато конкурсів, зокрема, на кращу пісню-байку, імітації голосів звірів та птахів, конкурс «Мистецтво зваблення тварин», конкурс на приготування мисливських страв,  конкурс на кращий мисливський трофей. Цікавим було проведення змагання вилазка мисливських собак, можна було побачити картини на  мисливську тематику, різні вироби … У фестивалі брало участь більше 3000 чоловік.

Дітям також було цікаво і весело, бо для них було багато різних захоплюючих  атракціонів, було де гарно, цікаво і з користю  провести час, бо тут  можна було, нарешті,  позмагатися у знаннях, адже тут була можливість взяти участь у  вікторинах  «Пізнай природу свого краю», «Звірята і пташки рідного краю». Під час дійства також обирали пана та панну, а  з-поміж  дітей – панночку та панича фестивалю.

Перший віце-президент  Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь Асоціації  Віктор Червоний нагородив подяками  найбільш активних учасників за вклад у розвиток мисливського господарства, охорону та розвиток  тваринного світу а також за участь в організації  проведення фестивалю нагородами ВАМКМУ.

Свято мисливського фестивалю вдалося!