Інтерв’ю з першим віце-президентом Асоціації мисливців і користувачів мисливських угідь Віктором Червоним і його звернення до мисливців (ВІДЕО)

“Чи може мисливська галузь стати прибутковою і давати прибутки державі, чому мисливцям потрібно об’єднуватися в єдину могутню громадську спілку? Про це – фрагмент інтерв’ю з першим віце-президентом Асоціації мисливців і користувачів мисливських угідь Віктором Червоним і його звернення до мисливців з цього приводу.

https://www.youtube.com/watch?v=3cGQyjHWl9Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR22iPWT5JvjkGJkaR8Wk0RlkRitKdKngtPQOZJwX8qfiu5zfqwCfjXxRqg

ЗВЕРНЕННЯ:

Користувачам мисливських угідь України

Шановні колеги!

          Громадська спілка «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь» ( далі – Асоціація ), яка завершила державну реєстрацію, як громадське об’єднання зі статусом юридичної особи звертається до вас з пропозицією об’єднання зусиль і дій з метою відстоювання прав мисливців та користувачів мисливських угідь, забезпечення єдиного потужного впливу на створення нової та удосконалення чинної законодавчої та нормативно-правової бази в Україні з питань ведення мисливського господарства, формування об’єктивної громадської думки про мисливство загалом та впливу полювання на охорону та збереження популяцій, як мисливських тварин так і тваринного світу в цілому, зокрема, і червонокнижних.

Суспільство, в тому числі і політики, ведуться на популістські гасла псевдо-екологів «все заборонити», а ті постійно протягують до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України закони та постанови, які частіше шкодять, ніж допомагають покращити стан як мисливського так і лісового господарства. А все тому, що одні хочуть сподобатись виборцям, а інші відпрацювати гранти.

В зв’язку з цим, роль громадських організацій, таких як наша Асоціація, в питаннях формування об’єктивної громадської думки про лісове і мисливське господарство є надзвичайно важливою.

Ми маємо протидіяти представникам так званих громадських організацій псевдо-екологів, які своїми популістськими гаслами та діями сформували негативний образ мисливця, як браконьєра.

Окрім зазначеного, безумовно, існує ще багато проблемних питань  та недоліків у сфері мисливського господарства та полювання, які потребують позитивних змін та нагального вирішення.

В зв’язку з цим, з метою створення регіональних структур нашої Асоціації, запрошуємо вас до співпраці. Сподіваємось, що спільні зусилля призведуть до корінних позитивних змін в ситуації, що склалась в мисливського господарстві України.

З повагою                                                                                           Рада Асоціації

Для забезпечення оперативного обміну інформацією та отримання консультацій звертатись за телефонами:   офіс : +38 096 566 03 51

+38 050 311 34 21    Червоний Віктор Олександрович

+38 067 232 43 20    Шостак Анатолій Сергійович

+38 050 236 50 34    Яковлєв Володимир Олексійович

та направляти інформацію на електронну адресу: info@uahhg.org.ua

або ywa1950@ukr.net

поштова адреса :  м. Київ, вул. Сім’ї Хохлових, буд 15, офіс 202

Сайт Громадської спілки «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь»: https://www.uahhg.org.ua