ВІДПОВІДЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ НА ЗВЕРНЕННЯ АСОЦІАЦІЇ

Як ми повідомляли, Асоціація звернулася до Голови Верховної Ради України п. Парубія А.В. із проханням внести зміни до статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення з метою повернення єгерям та посадовим особам користувачів мисливських угідь права складання протоколів про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачена частиною другою статті  255 КУпАП.

На цей момент отримано відповідь Голови Комітету Верховної Ради України п. Кожем’якіна А.А., у які повідомляється про направлення нашого звернення до Міністра екології та природних ресурсів України п. Семерака О.М. для висловлення думки про наші пропозиції.

До Асоціації передзвонили фахівці Мінприроди, із якими було узгоджено думку про необхідність, доцільність та законність надання єгерям та посадовим особам користувачів мисливських угідь права складання протоколів за частинами 1, 2, 3, 4, 5 статті 85 КУпАП, тому Мінприроди підтримає у Верховній Раді України наші пропозиції.

Асоціація допомагає фахівцям Міністерства у підготовці документів для виготовлення відповідного законопроекту.

Копія відповіді п. Кожем’якіна А.А. додається[googlepdf url=”https://www.uahhg.org.ua/wp-content/uploads/2019/01/Лист-ВРУ-щодо-ст.-255-КУпАП.pdf” download=”Скачати” ]